Popis
LUCIEN GEORGELIN – LYONSKÁ TERINA S KLOBÁSOU ANDOUILLETTE A VÍNEM
Poctivé masové teriny z vybraných francouzských regionů s většími kousky masa. Připravované dle tradičních rodinných receptů. Recept na přípravu této teriny, která se tradičně připravovala na francouzských farmách, převzal Lucien Georgelin přímo od své matky Elyse. Její skvělá chuť a vůně poctivého masa evokuje francouzský venkov.
– 100% francouzské maso
– bez konzervačních látek či umělých přísad
- Složení:
Vepřové maso z krku*, vepřová játra, vepřové maso*, andouillette* 8%(vepřové maso z bachoru, vepřové tlusté střevo, telecí pansette, HOŘČICE (HOŘČIČNÉ semínko, konzervační látka E222 (SIŘIČITANY)), bílé víno (SIŘIČITANY), hovězí bílkoviny, ocet, sůl, VAJEČNÝ BÍLEK (regulátor kyselosti: E330), koření, aromatické přísady se solí, konzervační látka: E250), šalotka, CELÁ VEJCE, kuřecí vývar (voda, jatečně upravená drůbež, cibule, sůl, pepř), PŠENIČNÁ mouka, sůl, česnek, víno Beaujolais 0,6%, vepřová želatina, pepř. *Original Francie.
- Výživové údaje ve 100g :
Energetická hodnota 829 kJ/ 199 kcal
Tuk 21g (z toho nasycené mastné kyseliny 1,6g),
Sacharidy 4,8g (z toho cukry <0,5g)
Bílkoviny 16g
Sůl 1,5g
Počet v kartonu;6