Lucien Georgelin – Terina s paprikou Espelette 70g

66  vč. DPH

Skladem

Skladové číslo LG034 Kategorie ,

Lucien Georgelin – Terina s paprikou Espelette, 70g

Popis

LUCIEN GEORGELIN – TERINA S PAPRIKOU ESPELETTE

Poctivé masové teriny z vybraných francouzských regionů s většími kousky masa. Připravované dle tradičních rodinných receptů. Recept na přípravu této teriny, která se tradičně připravovala na francouzských farmách, převzal Lucien Georgelin přímo od své matky Elyse. Její skvělá chuť a vůně poctivého masa evokuje francouzský venkov.

– 100% francouzské maso
– bez konzervačních látek či umělých přísad

  • Složení:

    Vepřové maso z krku*, vepřové maso*, kachní maso*, šalotka, drůbeží vývar (voda, jatečně upravená drůbež, cibule, sůl, pepř), vepřová játra, paprika, sůl, česnek, vepřová želatina, rum (rum, sůl a aroma, barvivo: karamel E150a), paprika Espelette 0.5%, pepř. *Původem francouzské maso. Obsah: 70g Země původu: Francie

  • Výživové údaje na 100g:

    Energetická hodnota 991kJ (239 kcal)
    Tuk 20g (nasycené mastné kyseliny 8.0g)
    Sacharidy 1.1g (z toho cukry 0.8g)
    Bílkoviny 13g
    Sůl 1.5g

Počet v kartonu;18

Další informace

EAN

3330720652034

Značka

Vážení zákazníci,
rádi bychom Vás informovali o vánočním a novoročním provozu našeho e-shopu.

Objednávky přijaté do úterý 19.12.2023 (včetně) budou vyexpedovány ještě letos před Vánocemi (garanci doručení do Vánoc bude mít již v rukou zvolený přepravce).

Osobní odběr
Objednané zboží si můžete vyzvednou i osobně a to nejpozději 22.12.2023 do 12 hodin.

V období od středy 20.12.2023 do středy 3.1.2024 bude provoz e-shopu výrazně omezen z důvodu vánočních svátků, inventury a přechodu na nové sazby DPH.
Objednávky přijaté v tomto období začneme postupně vyřizovat od čtvrtka 4.1.2024.

Děkujeme za Vaši dosavadní přízeň, přejeme Vám šťastné a pohodové Vánoce
a těšíme se na Vás v příštím roce 2024!

London Gourmet team

Značka

Zobrazit více

Kategorie

Zobrazit více

BIO

Bezlepkové

Fair trade produkt

Pro vegetariány

Pro vegany

Cena