Popis
LUCIEN GEORGELIN – TERINA S PAPRIKOU ESPELETTE
Poctivé masové teriny z vybraných francouzských regionů s většími kousky masa. Připravované dle tradičních rodinných receptů. Recept na přípravu této teriny, která se tradičně připravovala na francouzských farmách, převzal Lucien Georgelin přímo od své matky Elyse. Její skvělá chuť a vůně poctivého masa evokuje francouzský venkov.
– 100% francouzské maso
– bez konzervačních látek či umělých přísad
- Složení:
Vepřové maso z krku*, vepřové maso*, kachní maso*, šalotka, drůbeží vývar (voda, jatečně upravená drůbež, cibule, sůl, pepř), vepřová játra, paprika, sůl, česnek, vepřová želatina, rum (rum, sůl a aroma, barvivo: karamel E150a), paprika Espelette 0.5%, pepř. *Původem francouzské maso. Obsah: 70g Země původu: Francie
- Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 991kJ (239 kcal)
Tuk 20g (nasycené mastné kyseliny 8.0g)
Sacharidy 1.1g (z toho cukry 0.8g)
Bílkoviny 13g
Sůl 1.5g
Počet v kartonu;18