Popis
LUCIEN GEORGELIN – TERINA SE SÝREM ROQUEFORT
Poctivé masové teriny z vybraných francouzských regionů s většími kousky masa. Připravované dle tradičních rodinných receptů. Recept na přípravu této teriny, která se tradičně připravovala na francouzských farmách, převzal Lucien Georgelin přímo od své matky Elyse. Její skvělá chuť a vůně poctivého masa evokuje francouzský venkov.
– 100% francouzské maso
– bez konzervačních látek či umělých přísad
- Složení:
Vepřové maso z krku*, vepřové maso*, kachní maso*, sýr Rokfór (10%)(MLÉKO, sůl, syřidlo, fermentovaný MLÉČNÝ kvas, Štětičkovec roquefortský (Penicillium roqueforti)), drůbeží vývar (voda, jatečně upravená drůbež, cibule, sůl, pepř), šalotka, vepřová játra, sůl, česnek, vepřová želatina, rum (rum, sůl a aroma, barvivo E150a), pepř. *Původem francouzské maso.
Alergeny jsou vyznačeny TUČNĚ. - Výživové údaje na 100g :
Energetická hodnota 1066 kJ/ 258 kcal
Tuk 22g (z toho nasycené mastné kyseliny 8.8g)
Sacharidy 0.8g (z toho cukry 0.7g)
Bílkoviny 13g
Sůl 2.1g
Počet v kartonu;6