Objevte italské speciality se zaručeně chytlavou melodií:
Rajčatové omáčky Bongiovi ve skutečnosti vděčí za své jméno rodině americké rockové hvězdy Jona Bon Joviho.
Sciacca na Sicílii je místem, kde v 90. letech 19. století vytvořila prababička Bongiovi rodinný recept na úžasnou rajčatovou omáčku. Tento tajný recept rodina střeží již po tři generace a nejnovějším strážcem tajemství je John Bongiovi, otec tří synů, Matta, Anthonyho a nejstaršího Jona Bon Joviho, slavné rockové hvězdy.
Když prababička Bongiovi připravovala omáčku, vyrobila vždy jen tolik, aby nasytila okolí a vždy pouze z těch nejčerstvějších dostupných přírodních surovin. Z velkého hrnce se linulo úžasné aroma restovaného česneku, rajčat a cibule, a když byla tato omáčka rozložena na těstoviny, celá rodina se shromáždila, společně jedla a vyprávěla příběhy … Tak to jsou vzpomínky rodiny Bongiovi a doufají,
že to samé zažijí i jejich zákazníci, když otevřou nádobu Bongiovi omáčky.
Omáčky se vaří v Itálii z rajčat vyzrálých na slunci, obsahují pouze přírodní suroviny a jsou:
– Bez umělých přísad a konzervantů
– Bez přídavku vody
– BEZLEPKOVÉ
– Vhodné pro VEGANY
– Neobsahují geneticky modifikované suroviny
– Mají velmi nízký obsah cukru ve srovnání s jinými omáčkami na trhu.
Část výtěžku rodina věnuje na charitu přes nadaci Jon Bon Jovi Soul Foundation,
jejímž posláním je pomáhat rodinám i jednotlivcům v boji proti hladu a bezdomovectví
a poskytnout jim bezpečné a dostupné možnosti bydlení v komunitách kde pracují.