Sladké i slané francouzské produkty ze slunné jihozápadní Francie, které potěší i ty nejnáročnější gurmány. Pan Lucien Georgelin, vlastník firmy, sám s úsměvem říká: „Příprava džemů a bonbonů vyplnila mé letní dny, zatímco v zimě to bylo starání se o kachny.“
Jeho výrobky jsou připravovány podle ověřených rodinných receptů jeho maminky a jím samotným. I po třiceti letech existence této rodinné firmy jsou jeho dobroty vyráběné tradiční metodou vaření v měděném kotlíku na otevřeném ohni. Lucien pečlivě vybíral ovoce, aby zvýraznil chuť svých marmelád. Také vybíral typické francouzské suroviny jako jsou lískové ořechy Cancon do pomazánek nebo rajčata Marmande (pro řadu rajčatových omáček). Jeho každodenním cílem je nacházet nové tradiční receptury.
Poté, co se svými produkty cestoval po venkově, měl stánky na trzích nebo v místních obchodech s potravinami, kvalita jeho džemů nevyhnutelně otevřela dveře na národní a mezinárodní scénu. Dnes ho již můžeme vidět i u nás v Čechách. Vyzkoušejte široký sortiment džemů, tapenád, masových terin a čokokrémů. V nabídce naleznete i BIO produkty a foie gras.